Ingen mer gurka, tack!

Torsken:
Igår flyttade Gurkan, fast Manfred berättade att han inte flyttade till Helvetet. Gurkan lever, fast på en annan ort med en massa andra, högst levande, råttor. Manfred vet, för han var med när Gurkan flyttade. Gurkan bor med min pappa och en massa coola farbröder hos Tant Lena. Varför är han snäll där, men inte hos oss? Tyckte han inte om oss? Det har jag funderat på hela natten. Elton säger att vi inte ska tänka mer på Gurkan, för vi har det så lugnt och skönt nu och Manfred är inte arg längre.

Manfred åkte till Farbror Veterinären igår, för han har varit lite krasslig de senaste dagarna. Han har hostat och nyst och varit lite kall. Mamma har varit så orolig för honom. Manfred får medicin nu och han verkar vara lite piggare. Det kan ju faktiskt bero på att han slipper att bråka med Gurkan också, men jag tror att lite medicin har gjort honom gott.

Idag blev mamma som vanligt igen, säger Manfred. Hon har städat hos oss som vanligt, men hon har klippt våra klor och tvättat vårar svansar. Elton har en helt rosa svans! Han glänser med den nu och säger att han borde måla klorna röda också, bara för att fira. Elton är lite flickig ibland, men han är väldigt rolig! Mamma säger att vi ska banta nu också, eller snarare börja äta bättre mat. Idag har vi blivit lovade potatis och grönsaker och ett ägg. Det ska bli gott!

Kommentarer
Postat av: r8orna

au så skönt att ni haur deit fint där hemma.
men kloklippning och svanstvätt låte perverst! :D
elton - kan du inte visa sin svans för oss?

Postat av: Nicolayelena

Thanks for your enjoyable site, many good times had ja!

2010-04-29 @ 10:49:44
URL: http://nicolayelena.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback