Absolut noll

Liston:
Idag finns det absolut ingenting att berätta, för vad är det vi ska berätta egentligen och vem är det som bryr sig? Som den bittre pedant jag är, så ska det vara ordning på saker. Tjänster. Gentjänster. Berättelse. Kommentar. Nystädat. Stöka till. Gröna ärter. Fina korvar i lådan. Saker ska följa ett visst mönster. Om det inte gör det, så blir jag upprörd. Gurkan är i målbrottet och det bryter mot det vardagliga mönstret. Jag är skitirriterad. Jag ropar utan att få svar och jag börjar muttra fula saker i morrhåren. Mina hängmattor är i tvätten. Amos hus står på balkongen. Manfred vill inte leka och Gurkan bara jävlas med mig. Mamma... Kan vi flytta tillbaka till Norrköping? Det var bättre där, fastän Igby nafsade mig i öronen varje dag och jag såg ut som en skabbråtta och den otäcka katten Vilse satt på lur hela tiden.

Manfred:
Liston... Du bara gnäller. Kom på något nytt. Det var inte bättre förr. Det är bara du som inbillar din luddiga fårskalle att du var så hiiimla lycklig. Allvarligt talat... Norrköping? Kommer inte du ihåg hur vi fick åka fram och tillbaka till Stockholm varje vecka och bo i vår trånga transport i Pers kök? Det är myyyckat bättre nu när vi har allt på ett ställe och mamma lagar bättre mat än någonsin. Idag blir det stekt strömming och potatismos.

Liston:
Jag vill tugga på din tass, Manny. Du är så förjordat präktig! Du kan väl hålla med mig, så att jag blir glad igen! Jag kan väl få göra som riktiga kärringar: gnälla tills jag börjar gråta och så blir jag glad igen? Jag vill inte vara logisk och finurlig.

Gurkan:
azZå... *skrattar* du e BaH...

Liston och Manfred:
Du håller babbeltratten!

Liston:
Som om vi skulle få smaka strömming? Hallå! Vi får ju inte ens gå i soporna! Vi får mos och trista grönsaker, bara för att du är så feeeeet Manfred!

Manfred:
Och du är tunhårig, så nu går jag och kvartar igen. Fisgubbe! Du ska mucka och du är inte ens i tonåren, din patetiske bleknos!

Gurkan:
AZzå LalalalalaLalAaaAA *ler* mEeEnIngZlöööözt *skrattar*

Kommentarer
Postat av: Tina

Men, pojkar, då.........inte ska ni kivas?!! Liston, för att glädja dej en smula ska jag avslöja en grej........imorron kommer din mamma att överraska dej/er med nånting du/ni gillar jättemycket!!! Säjer inte VAD....det är som sagt en överraskning! Kul, va? :))
Upp med morrisarna nu, grabben - får vi se det där söööööta ansiktsuttrycket du BRUKAR ha? Kom igen!!!
Nattiskramar!

2006-05-26 @ 00:23:37
Postat av: r8orna

åh, vad ni killar tjabbar!
azzå. hallå!
ni har det bra ni, en alva, en pernilla och en per.
här hemma så har vi bara mammo och pappo, och igår var de sadistiska nog att ge oss nötter - med SKAL, fatta hur jobbigt det är!! ni får åtmninstonde strömming, lättuggat!
/Bessie, gurkans syrra.

2006-05-26 @ 08:23:26
Postat av: Teodorelle

Very informative...God Bless


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback